Zaalverhuur

Als lidvereniging van onze organisatie mag je gebruik maken van onze zalen. We beschikken over twee zalen die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Onze kleine zaal is geschikt voor vergaderingen, presentaties en workshops en biedt plaats aan maximaal 8-10 personen. De zaal is uitgerust met alle nodige audiovisuele apparatuur. Onze grote zaal is ideaal voor grotere bijeenkomsten zoals lezingen, symposia of evenementen tot 100 personen. We helpen je graag om jouw evenement tot een goed einde te brengen.

Kleine Zaal

Deze ruimte is een moderne vergaderzaal, stijlvol en ingericht met grote vergadertafel en stoelen, whiteboard, TV met usb of HDMI aansluiting.

Capaciteit: 10 personen

Internet: Gratis wifi

Deze vergaderzaal is enkel te gebruiken voor vergaderingen. In functie van de zaalopstelling en de maximumcapaciteit is het volgende meubilair beschikbaar:

Klapstoelen (50)

Rechthoekige tafels (6)

Cocktailtafels (3)

Spreekstoel

Scherm (Tv met USB of HDMI)

Geluidsinstallatie (met maximum 2 microfoons)

Grote Zaal

Deze ruimte is een moderne vergaderzalen, stijlvol en ingericht met ruime, verplaatsbare tafels en stoelen, whiteboard, TV met usb of HDMI aansluiting, spreekstoel en geluidsinstallatie horen bij de vaste uitrusting.

Capaciteit: 150 pers.(staand) – 100 pers. (zittend)

Grootte: 115m²

Internet: Gratis wifi

Deze vergaderzalen zijn enkel te gebruiken voor vergaderingen, seminaries of workshops. In functie van de zaalopstelling en de maximumcapaciteit is het volgende meubilair beschikbaar:

Klapstoelen (50)

Rechthoekige tafels (6)

Cocktailtafels (3)

Spreekstoel

Scherm (Tv met USB of HDMI)

Geluidsinstallatie (met maximum 2 microfoons)

Heb je interesse in één van bovenstaande zalen?
Maak dan hieronder je reservatie.

Vul dan onderstaand contactformulier in: